Wednesday, 10 January 2018

Profil Syarikat


.
.
Profil Syarikat
.
NZR PROPERTIES REALTY LANCAR PRODUK HARTANAH TERBARU
NZR PROPERTIES REALTY LANCAR  ….PRODUK HARTANAH TERBARU .

.
Perunding Hartanah dan Syarikat Pemaju Tanah yang teguh, NZR PROPERTIES REALTY terus mengorak langkah dengan melancarkan produk hartanah terbaru, iaitu tanah lot yang bersistematik  serta mempunyai pelbagai plot tanah yang berbeza dan menguruskan pembinaaan rumah mampumilik yg kos pembinaan berharga sekitar RM70,000 sahaja. Projek tanah lot ini ditumpukan disekitar Sijangkang, Jalan Batu 9 Kebun Baru, Jenjarum, Klang dan sekitar Telok Panglima Garang.
.

.
bersama Encik Hadeni (Perunding Projek ) dan En Mustakim (Kontraktor ).. bincang2 design, pelan terkini dan kerja2 projek pembinaaan rumah mampumilik berharga RM70k..
yang akan ditawarkan pada pembeli2 di semua kawasan tanah lot yang sedang kami majukan. (rekabentuk dari pembeli tanah lot kami juga dialu2kan)
.
.
Anda Beli Tanah Lot Kami.. KAMI BANTU ANDA UNTUK BINA RUMAH BERHARGA
 HANYA  RM70,000 SAHAJA  
Seperti Contoh Model.. Harga Mampu Milik

.
Berlatarkan persekitaran hijau di kawasan kampung yang menenangkan, NZR PROPERTIES REALTY menawarkan kawasan tanah lot baru dimana satu pengalaman gaya hidup selesa dan selamat, selain tampil dengan ciri rekaan rumah desa kontemporari moden.
.

.
NZR PROPERTIES REALTY mula menerokai kawasan baru tanah lot merupakan fasa pertama daripada lapan fasa pembangunan tanah lot dan perumahan yang dirancang oleh NZR PROPERTIES REALTY di zon kawasan Telok Panglima Garang dan Klang.
.
Harga Kompetitif ….Lokasi Strategik
.
Untuk fasa pertama tanah lot ini, di Jalan Murai Batu 9 Kebun Baru, NZR PROPERTIES REALTY membangunkan 15 plot ( 40’x60’) kawasan tanah serta mempunyai satu akses jalan u-turn/jalan kecemasan (KONSEP BARU YANG PERTAMA) lot yang mampu memberi keselesaan, selain pelan kejiranan yang mementingkan keselamatan dan muhibah.
.
.
Dengan harga jualan plot tanah lot mampumilik bermula dari RM55,000 dan juga pembinaaan rumah mampumilik yg kos pembinaan berharga sekitar RM70,000 sahaja, kami menjangka mampu menarik minat pembeli tanah lot berpotensi dalam kalangan individu, profesional dan pelabur hartanah. Kawasan Tanah Lot kami amat sesuai untuk Membina Rumah Idaman, Membina Rumah Sewa, Beli & Simpan (Pelaburan)
.
.
Lokasi dan kedudukan tanah lot kami juga sangat strategik dengan akses mudah kepada fasiliti terdekat seperti sekolah, masjid, balai polis, klinik, stesen minyak, bank dan pasaraya berjenama seperti Econsave, Segi Fresh.
.

.
Kedudukan tanah lot  yang strategik dan akses kepada jalan utama cuma mengambil masa HANYA 10 MINIT seperti beberapa buah lebuhraya utama seperti Lebuhraya KESAS, lebuhraya SKVE, lebuhraya LKSA, lebuhraya WCE Banting ke Taiping ( dlm pembinaan – sila rujuk laman sesawang >>      ) dan yang paling menarik ..Stesen Transit Aliran Ringan atau LRT3 - Johan Setia juga dalam pembinaan dan dijangka siap pd tahun 2020.
.
.
Selain tanah lot  yang konsep kehijauan sekitar, faktor harga pasaran kompetitif dan akses lokaliti setempat yang mudah juga di jangka memberi impak kepada pelabur aset sebagai pelaburan jangka panjang. Pihak NZR PROPERTIES REALTY juga menawarkan pakej menarik kepada bakal pembeli tanah lot seperti melantik panel peguam yang berpengalaman serta menawarkan KHIDMAT GUAMAN SECARA PERCUMA.
.
.
HARGA Jualan TANAH LOT termasuk INFRA dan PERCUMA. (KOS GUAMAN & DUTI SETEM, SURAT PERJANJIAN PEGUAM, DAFTAR NAMA DI PEJABAT TANAH, JURU UKUR BERLESEN & PELAN TANAH, BATU PANCANG SEMPADAN TANAH, PERPARITAN SERTA JALAN YANG LEBAR, PAIP SYABAS 3” DAN TIANG TNB)
.
.


.
Anda Benar2 Berminat? Jangan Tunggu Lagi!
.
Hubungi Kami Hari Ini Juga
Tel / SMS / WhatsApp: 013-2193131
Tel / SMS / WhatsApp: 013-2563131
Tel / SMS / WhatsApp: 011-26514040
Pengurus Pemasaran Hartanah
NZR Properties Realty Resources
E-mail : azmanhartanah@gmail.com 
.
.
.
Dapatkan harga DISKAUN - Hari Ini Juga !!
💥Nak dapatkan harga DISKAUN untuk TANAH LOT yang kami uruskan, sila klik link dibawh dan daftarkan No Henpon Anda.. kami akan berikan Koupun Code Diskaun harga kababomm💥
jom.. cepat2..
klik👇🏽👇🏽 link dibwh
.
.
KLIK SINI - Jom Kawan Dgn Saya Di FB dan InstaGram :
Jemput LIKE & Share Di FACEBOOK PAGES HARTANAH.
.
.
.
Sharing is caring ...
Sebarkan Berita Baik Ini  !!
.
atau Share link blog ini pada rakan2 anda di Facebook, Twitter, Google+, Email, SMS, Telegram dan WhatsApp pada Rakan2 dan WhatsApp Group2 Yang Anda Join.
BUTTON SHARE –Sebelah Kiri Jika Anda Guna Laptop / PC
BUTTON SHARE – Dibawah Sekali Jika Anda Guna Henpon / Android
Harap anda Share BUTTON Facebook & WhatsApp ye
p/s – terimakasih atas LIKE dan Share Anda.. Kami juga Doakan Semoga Anda Kaya & Berjaya didunia dan akhirat.. aamiin ya rabb

.

.
.

0 comments: